Kausi-influenssarokotukset lapsiperheille ja nuorille

Neuvolat

6 kuukauden – 6 vuoden ikäiset ja heidän lähipiirinsä saavat rokotteen neuvoloissa.

Kausi-influenssarokotuksen saat vain neuvolan määräaikaiskäynnillä tai influenssarokotuksiin sähköisesti varattavilla ajoilla. Voit varata rokotusajan neuvolaan sähköisesti www.hyvis.fi/web/paijat-hame. Sähköinen ajanvaraus ei ole käytössä maanantaina 9.11.2020 klo 7-8.

Neuvoloiden kausi-influenssarokotusajat on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvolan asiakasperheille emmekä rokota muita asiakkaita. Käynnillä ei hoideta kausi-influenssarokotuksen lisäksi muita asioita. Rokotusajan voit varata mihin tahansa neuvolan toimipisteistä omasta neuvolastasi riippumatta.

Kouluterveydenhuolto

Koululaiset saavat rokotteen kouluterveydenhuollossa. Rokottaminen edellyttää vanhemman yhteydenottoa kouluterveydenhuoltoon. Wilman kautta välitetään tarkemmat tiedot.

Opiskeluterveydenhuolto – rokotukset alkavat 26.10.

Opiskelijana voit saada influenssarokotuksen ajanvarauksella opiskelijaterveydenhuollossa. Varaa aikasi ensisijaisesti sähköinen asiointi -palvelun kautta (https://oma.hyvis.fi/login Opiskeluterveydenhuolto Opiskelijoiden influenssarokotukset). Sähköinen ajanvaraus ei ole käytössä maanantaina 9.11.2020 klo 7-8. Tarvittaessa voit tehdä ajanvarauksen myös oman terveydenhoitajasi kautta.

Rokotukset annetaan opiskeluterveydenhuollon tiloissa osoitteessa Lahden kaupunginsairaala, Masto-siipi, 5. krs, Harjukatu 48. Varaathan aikasi ajoissa.

Sivu päivitetty: 6.11.2020