Näin löydät keskussairaalaan

Linja-autolla

Linja-autopysäkit Lahden ja Hollolan suuntiin ovat sairaalan edessä. Keskussairaalan tulevat ja lähtevät reitit ja aikataulut voit tarkastaa Lahden Seudun Liikenteen reittioppaasta.

Aikataulut ja reittikartat löydät myös sairaalan pääaulasta. Lisäksi Heinolasta pääset keskussairaalaan ja takaisin suoralla yhteydellä.

Lähin pikavuoropysäkki on vt 12:lla varrella sijaitseva Pirttiharju. Pysäkiltä on keskussairaalaan noin 500 metrin matka.

Sairaalaan on myös hyvät kevyen liikenteen yhteydet Lahden ja Hollolan suunnista. Tarkempi kartta pysäkeistä sekä pyöräteistä on saatavilla Lahden kaupungin karttapalvelusta.

Omalla autolla

Kun tulet omalla autolla, voit pysäköidä joko parkkialueille tai parkkitaloon.

Pysäköintimaksut ovat 1.1.2018 alkaen 1 euro / puoli tuntia, 1,50 euroa/tunti ja enintään 9 euroa/vuorokausi yhtäjaksoiselta pysäköinniltä.

Pysäköinnin voit maksaa käteisellä. Automaatteihin käyvät 50 sentin, 1 euron ja 2 euron kolikot sekä 5, 10 ja 20 euron setelit.

Maksukorteista kelpaavat sirulliset pankkikortit, Visa- ja Mastercard -kortit sekä Visa Electron. Lisätietoja Lahden Pysäköinti Oy

Parkkipaikkojen sijainnit näet keskussairaalan alueen kartasta.

Taksilla

Taksipysäkki sijaitsee sairaalan pääoven edessä. Taksin puhelinnumero 0601 100 01.

Kelataksi

Kela-korvattavat taksimatkat tilataan tilataan Päijät-Hämeen maakunnan alueella Päijät-Hämeen taksikeskuksen numerosta 0800 94 220.

Iitin Kela-taksit tilataan Kymenlaakson maakunnan numerosta 0800 302 333 (Kymenlaakson Taksi Oy).

Myrskylän ja Pukkilan Kelan korvaamat taksimatkat tilataan Uudenmaan maakunnan numerosta 0800 96 130 (suomi) ja 0800 96 140 (ruotsi) (Helsingin-Uudenmaantaksit Oy). Kun asiakkaat palaavat Päijät-Hämeen maakunnan alueelta omaan maakuntaansa, paluumatka tilataan Taksi-Päijänteen numerosta.

Lue lisää kelataksin tilaamisesta.

 

Keskussairaalan kartta

 

Vahtimestarit

Palvelevat asiakasta sairaalan pääaulassa. Heiltä saa tarvittaessa neuvontaa ja ohjausta.

Sivu päivitetty: 30.10.2019