Näin löydät keskussairaalaan

Linja-autolla

Linja-autopysäkit Lahden ja Hollolan suuntiin ovat sairaalan edessä. Keskussairaalan tulevat ja lähtevät reitit ja aikataulut voit tarkastaa Lahden Seudun Liikenteen reittioppaasta.

Aikataulut ja reittikartat löydät myös sairaalan pääaulasta. Lisäksi Heinolasta pääset keskussairaalaan ja takaisin suoralla yhteydellä.

Lähin pikavuoropysäkki on vt 12:lla varrella sijaitseva Pirttiharju. Pysäkiltä on keskussairaalaan noin 500 metrin matka.

Sairaalaan on myös hyvät kevyen liikenteen yhteydet Lahden ja Hollolan suunnista. Tarkempi kartta pysäkeistä sekä pyöräteistä on saatavilla Lahden kaupungin karttapalvelusta.

Omalla autolla

Kun tulet omalla autolla, voit pysäköidä joko parkkialueille tai parkkitaloon.

Pysäköintimaksut ovat 1.1.2018 alkaen 1 euro / puoli tuntia, 1,50 euroa/tunti ja enintään 9 euroa/vuorokausi yhtäjaksoiselta pysäköinniltä.

Pysäköinnin voit maksaa käteisellä. Automaatteihin käyvät 50 sentin, 1 euron ja 2 euron kolikot sekä 5, 10 ja 20 euron setelit.

Maksukorteista kelpaavat sirulliset pankkikortit, Visa- ja Mastercard -kortit sekä Visa Electron. Lisätietoja Lahden Sairaalaparkki Oy

Parkkipaikkojen sijainnit näet keskussairaalan alueen kartasta.

Taksilla

Taksipysäkki sijaitsee sairaalan pääoven edessä. Taksin puhelinnumero 10041, matkapuhelimella 0600 30041.
Kela-korvattavat taksimatkat tilataan Päijät-Hämeen taksikeskuksen numerosta 0601 10 060. Puhelun hinta 1,67 euroa + pvm.
Kelan taksikyydillä kulkevat noudetaan päiväkirurgian aulasta.

Keskussairaalan kartta

Kartta keskussairaalan alueesta

Vahtimestarit

Palvelevat asiakasta sairaalan pääaulassa. Heiltä saa tarvittaessa neuvontaa ja ohjausta.

Sivu päivitetty: 18.9.2018