Keskussairaalan oheispalvelut

Asiakasneuvonta

Sairaalan aulassa asiakkaita palvelee asiakasneuvonta, joka auttaa erilaisissa keskussairaalassa asiointiin liittyvissä kysymyksissä.

Kahvio

Sairaalan kahvio sijaitsee pääaulan yhteydessä. Kahvio on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7.30–18.45, viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 12.00–18.45.
Kahvion aukioloajat juhlapyhien aikana.

Yhteispäivystyskeskus Akuutti24:n pääaulassa on kolikoilla toimivat juoma- ja välipala-automaatit sekä kahviautomaatti. Mikroaaltouunit ruuan lämmittämiseen löytyvät Akuutti24:n pääaulasta sekä lastenpäivystyksen odotustiloista.

Kioski ja kukkakioski

Kioski ja kukkakioski sijaitsevat pääaulassa. Kioski on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7.30–18.45, viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 12.00–18.45. Valmiita kukkakimppuja voi ostaa kioskin kukkavitriinistä. Kioskista saa myös postimerkkejä.

Keuhkosairauksien osastolle ei saa viedä kukkia.

Löytötavarat

Löytötavarat viedään sairaalan neuvontaan pääaulaan.

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatti sijaitsee ulko-oven vieressä sairaalan pääaulassa.

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamo Laine toimii kahvion vieressä pääaulassa. Se on avoinna ma–pe kello 9.00–17.00.

Posti

Keskussairaalan postiosoite on
PHKS, Keskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI

Postilaatikko on pääaulassa neuvonnan vieressä. Postimerkkejä myy kahvion kioski.

Puhelimen ja tietokoneen/netin käyttö

Osassa osastoista potilaalla on puhelin, johon potilaalle voidaan soittaa, mutta potilas ei voi soittaa puhelimella. Puhelinnumeron saa osastolta. Lisäksi potilaat voivat soittaa omilla kännyköillään sairaalan ulkopuolelle.

Lääkintätiloissa esim. potilashuoneissa omien sähkölaitteiden liittäminen sähköverkkoon ei ole sallittua. Rajoitus koskee asiakkaan, potilaan tai omaisten tuomia verkkosähkökäyttöisiä laitteita mukaan lukien akkujen latauslaitteita.

Keskussairaalan vierasverkko on langaton WLAN-verkko, joka on tarkoitettu yhtymän asiakkaiden ja vieraiden käyttöön. Vierasverkko näkyy käyttäjille nimellä vieras. Vierasverkon verkkoliikenteen sisältöä suodatetaan ja rajoitetaan siten, että haittaliikennettä tuottavien sivustojen sekä aikuisviihdesivustojen käyttö on estetty. Myös jokaisen vierasverkon käyttäjän itselleen käyttöön saamaa tietoliikennekaistaa rajoitetaan, jotta mahdollisimman moni asiakas voisi verkkoa yhtäaikaisesti hyödyntää.

Vaatesäilytys

Käydessänne poliklinikalla tai vierailulla sairaalassa, voitte jättää ulkovaatteenne pääaulan lukolliseen vaatesäilytykseen tarkoitettuun lokerikkoon.

Sivu päivitetty: 4.4.2017