OMAOLO_LOGO

 

 

 

 

Sähköiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on mukana kansallisessa ODA-projektissa (omat digiajan hyvinvointipalvelut). Projektissa uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen toimintamalleja ja kehitetään 14 organisaation yhteistyönä Omaolo-palvelua eli sähköisiä hyvinvointipalveluja valtakunnalliseen käyttöön.

Youtube-video toimii parhaiten Chrome- tai Mozilla-selaimissa.

Mitä on luvassa?

Omaolo-palvelussa ovat työn alla muun muassa oirearvioita, palveluarvioita, hyvinvointitarkastus, oma suunnitelma ja hyvinvointivalmennuksia. Omaolo-palvelu julkaistaan valmistuttuaan osana Kanta-palveluja. Ennen tätä hankkeessa mukana olevat organisaatiot pilotoivat palveluja eri asiakasprosesseissa.

Testaa OMAOLO-palvelua

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän asiakasohjaus Siirissä on jo koekäytössä Omaolon omaishoidon tuen palveluarvio, jonka avulla asiakas voi arvioida edellytyksiä saada omaishoidon tukea. Palveluarvio on vapaasti kaikkien testattavissa.
Linkki omaishoidon tuen palveluarvioon

Lahden lähiklinikoiden ja pääterveysaseman asiakkaat pääsevät ensimmäisinä kokeilemaan Omaolon oirearvioita, joiden avulla asiakas voi saada oireisiinsa perustuvan arvion ja toimintasuosituksen tarvittavasta hoidosta sekä tarvittaessa lähettää saamansa tulokset eteenpäin ammattilaiselle. Ensi vaiheessa oirearvioita voi tehdä virtsatietulehduksen, alaselkäkivun- tai hengitystieinfektion vaivoissa. Linkki oirearvioihin.

Hyvä tietää oirearvioiden käytöstä

Anna palautetta

Omaolo on koekäytössä oleva kehittyvä palvelu. Toivomme Omaolosta palautetta jatkokehitystä varten! Palautelomake aukeaa arvioiden oikeasta yläkulmasta (mainitse palautteessa Lahti).

Sivu päivitetty: 11.9.2018