Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen tai lisäämiseen. Liikuntaneuvoja auttaa sinua löytämään itsellesi mieluisan ja sopivan liikuntamuodon. Liikkumistavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Liikunta on lääkettä. Liikkumalla voit ylläpitää ja edistää omaa terveyttäsi.

Voit pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Voit myös varata itse ajan liikuntaneuvojalle.

Liikuntaneuvonnan vastaanotto löytyy kaikkien terveysasemien kautta, varaa aika oman kuntasi liikuntaneuvojalle suoraan sähköisesti sivun oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta.

Yksilövastaanotto on mahdollista toteuttaa läsnä mikäli olet terveenä ja halukas saapumaan paikalle tai etäyhteyksin puhelimitse. Älä epäröi soittaa ja kysyä lisää. Yhteystiedot

Ryhmäliikuntaneuvontaa lahtelaisille

Ryhmäliikuntaneuvonta on sinulle, joka kaipaat tukea tai neuvontaa aloittaaksesi terveellisemmän ja liikunnallisemman elämäntavan. Kokoontumisissa keskustellaan, tehdään harjoitteita ja pohditaan kuinka kukin voi omalla tasollaan edetä kohti aktiivisempaa arkea sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia omilla valinnoillaan. Ryhmätapaamiset sisältävät kevyen liikuntatauokion sekä materiaalia elintapamuutosten tueksi. Halutessasi pääset osallistumaan maksuttomiin liikuntakokeiluihin.

Ilmoittautudu ryhmäliikuntaneuvontaan:

  • Sähköisesti: OmaHyviksen kautta
  • Puhelimella: 040 552 4611, Sohvi Brandt, liikuntaneuvoja
  • Sähköpostilla: sohvi.brandt@phlu.fi

Ryhmäliikuntaneuvonta työikäisille 1/20 esite

Keskiviikkoisin 9.9.-7.10.2020 klo 16.00-18.00

Lahden Kaupunginsairaala, Pääterveysasema, Masto 6. kerros

Ryhmäliikuntaneuvonta senioreille 2/20 esite

Maanataisin 12.10-9.11.2020 klo 10.00-11.30

Lahden kaupunginsairaala, Pääterveysasema, Masto 6. kerros

Sivu päivitetty: 5.10.2020