Kuntoutus ja apuvälinepalvelut

Tuotamme kuntoutus- ja apuvälinepalveluita kaiken ikäisille asiakkaille.

Saat meiltä

  • fysio- ja toimintaterapian palveluja
  • puheterapiaa
  • neuropsykologista kuntoutusta
  • kuntoutusohjausta
  • fysiatrian palveluja
  • apuvälinepalveluita

Teemme myös kuntoutustutkimuksia ja terveyssosiaalityötä (lukuun ottamatta psykiatriaa) sekä veteraanikuntoutusta.

Palvelut järjestetään tulosalueen omina tai ostopalveluina palvelusetelillä tai maksusitoumuksella yhteistyössä tai osana muita hyvinvointiyhtymän palveluja.

UUTTA:
Aikuisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapian etäpalvelu

Fysioterapiassa palvelemme 2.11.2021 alkaen myös etänä. Etäpalveluun kuuluva videoetävastaanotto on tarkoitettu yli 16-vuotiaille asiakkaille Etävastaanotolla asiakas voi saada arvion fysioterapian tarpeestaan tai oireensa mukaisia fysioterapian ensiohjeita lievissä ja kiireettömissä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Etävastaanotolla asiakas voi esimerkiksi saada ohjeita nivelrikkovaivoihin ja tarkistaa saamiaan kuntoutusohjeita kipsin poiston tai tekoniveloperaation jälkeen. Asiakas voi varata ajan videoetävastaanotolle sähköisesti Hyviksestä.

Jos oire on uusi ja koskee olkapäätä, polvea tai alaselkää, asiakkaan tulee täyttää Omaolon oirearvio ja toimia sieltä annettujen ohjeiden mukaan. Omaolon tuki- ja liikuntaelinoirearvioista (alaselkä, olkapää, polvi) asiakas voidaan vastaustensa perusteella ohjata fysioterapeutin vastaanotolle joko sote-keskukseen tai videoetävastaanotolle.

Etävastaanoton asiakasmaksuissa noudatetaan Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä hinnastoa.

Etävastaanoton ohjeet löytyvät täältä: https://paijat-sote.fi/materiaalipankki/

Sivu päivitetty: 8.11.2021