Päijät-Hämeen keskussairaalan juhlavuoden kunniaksi Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä järjesti luentosarjan hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneille päijäthämäläisille. Luentosarja alkoi keväällä ja jäljellä onkin enää kaksi osaa. Luennot ovat keränneet runsaasti osallistujia ja Lahden kaupunginkirjaston auditorio on täyttynyt useaan otteeseen.

Jäljellä olevista luennoista seuraava järjestetään torstaina 20.10. klo 17-19. Luento koostuu kahdesta esityksestä, joista ensimmäisen  klo 17 alkavan Olkapäät heilumaan pitää kuntoutuksen ylilääkäri professori Marja Mikkelsson sekä fysioterapeutti Mervi Siivola. Klo 18 alkavan Reumasairauksien hoidon kehitys ja toteutus luennoitsijana toimii reumatautien ylilääkäri professori Markku Kauppi. Luento järjestetään Lahden kaupunginkirjastolla.

Luentosarjan viimeinen luento järjestetään 17.11. klo 17 poikkeuksellisesti FellmanniCampuksen auditoriossa. Luennon aiheena on Salakavala glaukooma – oireeton silmäsairaus ja luennoitsijana toimii ylilääkäri Juha Välimäki. Paikalla on myös esittelypöytä ja esittelijä Riitta Tähti-Niemi Glaukoomayhdistyksestä.

Päivitetty: 20.10.2016