Rakennustyöt lähtevät liikkeelle pääsisäänkäynnin viereisten matalien rakennusosien purkamisella. Varsinainen rakentaminen alkaa kesän 2019 jälkeen ja loppuvuodesta 2019 puretaan nykyinen pääsisäänkäynti sekä aula. Pääsisäänkäynnin muutoksesta ja asiakkaiden kulun muutoksista tiedotetaan syksyn 2019 aikana. Työmaaliikenne tulee kasvamaan rakennustöiden aikana. Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia tila-, liikenne- ja pysäköintijärjestelyissä keskussairaalan lähialueella, ja näistä muutoksista tiedotetaan lisää muun muassa yhtymän www-sivustolla ja kutsukirjeissä.

Tervetuloa tiedotus- ja kuulemistilaisuuteen, jossa kerromme rakennustöiden aiheuttamista muutoksista sekä uusista tilajärjestelyistä. Keskustelua alustavat toimialajohtaja Juhani Sand, hankejohtaja Johanna Aitamurto ja projektipäällikkö Raimo Serkelä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä.

Tilaisuus on avoin keskussairaalan lähialueen asukkaille, toimijoille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Kahvitarjoilu, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Aika: Keskiviikko 16.1.2019 klo 17.30-19.30

Paikka: Päijät-Hämeen keskussairaala, luentosali 1, Keskussairaalankatu 7, Lahti

Päivitetty: 4.1.2019