Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erilaisissa sosiaalihuollon palvelutarpeissa. Polku palvelee arkisin klo 9 -15 puhelinnumerossa 03 819 4850. Polussa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Polussa voi myös asioida ilman ajanvarausta Lahden kaupunginsairaalan tiloissa, osoitteessa Harjukatu 48, 1. krs.

Palvelu on avoin kaiken ikäisille Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville. Polkuun voi ottaa yhteyttä asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi arjessa selviytymiseen, asumiseen, liikkumiseen, mielenterveyteen, päihteisiin, lähisuhdeväkivaltaan tai vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polusta saa myös apua äkillisiin kriisitilanteisiin sekä sairaudesta tai vammasta aiheutuviin tuen tarpeisiin.

Kokeile chattia!

Sivun oikeassa alanurkassa on vihreä laatikko, jossa lukee ”Asiakaspalvelu”. Klikkaa laatikkoa ja voit keskustella joka arkipäivä klo 9 – 15 sosiaaliohjaajan kanssa mieltäsi askarruttavista sosiaalihuoltoon liittyvistä kysymyksistä. Palvelussa ei voida käsitellä henkilötietoja, joten ohjaus ja neuvonta tapahtuu yleisellä tasolla.

Varaa aika sähköisesti!

Voit varata ajan sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polun sosiaaliohjaajalle täältä.

 

Sivu päivitetty: 2.7.2018