Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erilaisissa sosiaalihuollon palvelutarpeissa. Polku palvelee arkisin klo 9 -15 puhelinnumerossa 03 819 4850. Polussa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Polussa voi myös asioida ilman ajanvarausta Lahden Palvelutorilla osoitteessa Kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 18, 2. krs.

Palvelu on avoin kaiken ikäisille Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville. Polkuun voi ottaa yhteyttä asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi arjessa selviytymiseen, asumiseen, liikkumiseen, mielenterveyteen, päihteisiin, lähisuhdeväkivaltaan tai vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Lapsiperheille neuvonta tarjoaa lisäksi tietoa palveluista sekä kasvatukseen ja perhe-elämään liittyvistä kysymyksistä. Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polusta saa myös apua äkillisiin kriisitilanteisiin sekä sairaudesta tai vammasta aiheutuviin tuen tarpeisiin.

Kokeile chattia!

Chatti-ikkuna aukeaa automaattisesti chatin ollessa avoinna. Voit keskustella nimettömänä joka arkipäivä klo 9 – 15 sosiaaliohjaajan kanssa mieltäsi askarruttavista sosiaalihuoltoon liittyvistä kysymyksistä. Palvelussa ei voida käsitellä henkilötietoja, joten ohjaus ja neuvonta tapahtuu yleisellä tasolla.

Varaa aika sähköisesti!

Voit varata ajan sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polun sosiaaliohjaajalle täältä.

 

Sivu päivitetty: 5.10.2021