Ajankohtaista

Opiskeluterveydenhuollon toiminta jatkuu elokuun alusta saakka niin normaalina kuin mahdollista. Toimimme ainoastaan ajanvarauksella. Voit ottaa yhteyttä omaan terveydenhoitajaasi puhelimitse tai varata ajan sähköisen ajanvarauspalvelun kautta. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan
vastaanottopalveluja myös etäyhteyden kautta videovälitteisesti.

Takaisinsoittopalvelu (044 416 3658) ei ole toistaiseksi käytössä.

Huomioithan, että et voi tulla vastaanotolle, jos sinulla on koronavirukseen sopivia oireita, olet tullut ulkomaanmatkalta viimeisen kahden viikon sisällä tai jos sinut on määrätty eristykseen tai karanteeniin.

Jos sinulla on koronavirukseen sopivia oireita, hakeudu laboratoriotesteihin soittamalla Päivystysavun numeroon 116 117.
Oireita voivat olla mm. kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli. Taudin yhteydessä on kuvattu myös maku- ja hajuaistin häiriöitä.

 

Current Information

We provide student healthcare services as normally as possible despite the corona epidemic. Appointment times for public health nurses must be booked in advance by calling, sending e-mail or using online booking at the website sähköinen ajanvarauspalvelu. We also have a possibility to
provide a remote reception by using VideoVisit application.

NOTICE: You can’t come to your appointment time if you have symptoms of a respiratory infection or if you have been assigned to isolation or quarantine.

Don’t hesitate to contact us! If we can’t help you, we will give you further instructions.

What should you do if you suspect that you have been infected with a coronavirus? Information on Coronavirus in different languages: https://www.phhyky.fi/fi/asiakkaalle/koronavirus/ .

 

 

 

Sivu päivitetty: 7.8.2020