Tuen tarpeet

Lapsiperheen arjessa voi tulla eteen monenlaisia haasteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi tavallisesta arjesta selviytymiseen, vanhemmuuteen tai taloudelliseen tilanteeseen. Valikkoon on koottu erilaisia tuen tarpeita, joissa Lapsiperhepalvelut voi olla tukena. Jos perheesi tilanne mietityttää, älä epäröi ottaa yhteyttä Lapsiperhepalveluihin.

 

Ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille

Voit tulla keskustelemaan sosiaaliohjaajan kanssa ilman ajanvarausta

  • Lapsiperheille tarkoitetuista palveluista
  • Toimeentulotuesta tai muista etuuksista
  • Viranomaisasioiden hoidosta
  • Kasvatukseen ja perhe-elämään liittyvistä kysymyksistä
  • Muista lapsiperheen elämään liittyvistä asioista

Lapsiperheiden ohjaus ja neuvonta on avoinna ilman ajanvarausta torstaisin klo 13 – 15, osoitteessa Vapaudenkatu 23 A, 6. krs, Lahti.

Palvelu on tarkoitettu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville perheille, joissa asuu alaikäisiä lapsia. Tapaamisella voidaan käydä läpi sinua mietityttäviä asioita ja ohjata sinua ja perhettäsi tarpeen mukaan muihin palveluihin tai varata uusi aika.

Asiakkaat tavataan saapumisjärjestyksessä. Vastaanottoaikaan voi tulla yksittäisiä muutoksia, joista ilmoitetaan lapsiperhepalvelujen aulassa.

Jos sinulla tai muulla perheenjäsenelläsi on asiakkuus Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lapsiperhepalveluissa, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan työntekijääsi.

Lataa esite sivun alareunasta!

  1. Lapsiperheiden ohjauksen ja neuvonnan esite
    Päivitetty: -
Sivu päivitetty: 19.9.2017