Työikäisten palvelut

Työikäisten palvelut tarjoaa sosiaalipalveluja 18 – 64-vuotiaille, joiden luona ei asu alle 18-vuotiaita lapsia.

Jos sinulla tai läheiselläsi on esimerkiksi vaikeuksia selvitä jokapäiväisestä arjesta tai on vaikeuksia päästä elämässä eteenpäin pitkittyneen työttömyyden vuoksi, ota yhteyttä Työikäisten palveluihin. Työikäisten palveluissa voit saada apua ja tukea tilanteeseesi sosiaaliohjaajalta tai sosiaalityöntekijältä. Työskentelylle asetetaan yhdessä tavoitteet sekä mietitään keinot ja sosiaalipalvelut, joiden avulla tavoitteisiin voidaan päästä.

Kokeile chattia! Chat-ikkuna aukeaa chatin aukioloaikana automaattisesti. Voit keskustella chatissa nimettömänä sosiaaliohjaajan kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä arkisin klo 9 – 15.

Varaa aika sähköisesti sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polkuun täältä. Voit tutustua Polun palveluun täältä.

Tuen tarpeet-valikossa on kuvattu erilaisia tuen tarpeita, joissa Työikäisten palvelut voivat olla avuksi sinulle tai läheisellesi.

Sosiaalipalvelut työikäisille-valikossa on kuvattu työikäisille suunnattuja sosiaalipalveluja.

Jokaiselta sivulta löytyvät yhteystiedot, joiden kautta saat lisätietoa mieltäsi askarruttaviin asioihin tai saat yhteyden sosiaalihuollon ammattilaiseen.

Hyödyllisiä linkkejä-osioon on koottu linkkejä erilaisiin nettipalveluihin tai nettisivuille, joista voi olla apua tilanteeseesi.

Sivu päivitetty: 18.3.2021