Varaa aika sähköisesti lapsiperheille tai työikäisille suunnattuun ohjaukseen ja neuvontaan

Pääset varamaan ajan sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan sähköisten palvelujen kautta. Voit varata ajan joko lapsiperheiden tai työikäisten sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan. Sosiaalihuollon ohjauksessa ja neuvonnassa saat sosiaaliohjaajan antamaa palvelua, jossa sinua neuvotaan sosiaalihuollon palveluissa ja tarvittaessa sinut ohjataan sinulle sopivien palvelujen pariin.

Työikäisten sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku

Palvelu on avoin kaiken ikäisille Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville. Voit varata ajan Polkuun asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi arjessa selviytymiseen, asumiseen, liikkumiseen, mielenterveyteen, päihteisiin, lähisuhdeväkivaltaan tai vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen.

Lapsiperheiden sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta

Palvelu on tarkoitettu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville perheille, joissa asuu alaikäisiä lapsia. Voit varata ajan tapaamiseen, jossa voidaan käydä läpi sinua mietityttäviä asioita ja ohjata sinua ja perhettäsi tarpeen mukaan muihin palveluihin tai varata uusi aika. Tapaamisella voidaan keskustella mm. lapsiperheille suunnatuista palveluista, toimeentulotuesta tai muista etuuksista, viranomaisasioiden hoidosta, kasvatukseen ja perhe-elämään liittyvistä asioista tai muista lapsiperheiden elämään liittyvistä asioista.

HUOM! Lapsiperheiden ohjauksessa ja neuvonnassa ei tehdä tapaamis- ja elatussopimuksia. Löydät lisätietoa lastenvalvojien palveluista täältä.

Pääset ajanvaraukseen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ohje ajanvaraukseen

1. Mene sähköisiin palveluihin yllä olevasta linkistä.
2. Kirjaudu palveluun sivun oikeasta yläkulmasta, kohdasta ”Kirjaudu asiointipalveluun”.
3. Klikkaa turkoosista yläpalkista kohtaa ”Ajanvaraus”.
4. Vieritä sivua alaspäin, kunnes löydät kohdan ”Sosiaalihuollon ajanvarauspalvelut” ja valitse sinulle sopiva ohjaus- ja neuvontapalvelu linkistä.
5. Klikkaa vihreästä painikkeesta ”Siirry varaamaan aikoja >”
6. Valitse sinulle sopiva ohjaus- ja neuvontapalvelu ja varaa aika.

Sivun alareunassa on vielä PDF-muotoinen kuvitettu ohje.

  1. Ohje ajanvaraukseen
    Päivitetty: 2019-12-10 12:35:10 - application/pdf
Sivu päivitetty: 10.12.2019