Tuen tarpeet

Elämässä voi tulla eteen monenlaisia haasteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi tavallisesta arjesta selviytymiseen, työttömyyteen tai taloudelliseen tilanteeseen. Valikkoon on koottu erilaisia tuen tarpeita, joissa Työikäisten palvelut voi olla tukena. Jos oma tai läheisen elämäntilanne mietityttää, saat helpoiten yhteyden soittamalla sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polkuun.

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erilaisissa sosiaalihuollon palvelutarpeissa. Polku palvelee arkisin klo 9 -15 puhelinnumerossa 03 819 4850. Polussa on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Palvelu on avoin kaiken ikäisille Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville. Polkuun voi ottaa yhteyttä asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi arjessa selviytymiseen, asumiseen, liikkumiseen, mielenterveyteen, päihteisiin, lähisuhdeväkivaltaan tai vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polusta saa myös apua äkillisiin kriisitilanteisiin sekä sairaudesta tai vammasta aiheutuviin tuen tarpeisiin.

Sivu päivitetty: 18.3.2021