Keskussairaala

Keskussairaalassa olet hyvissä ja osaavissa käsissä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti ensimmäisestä yhteydenotostasi alkaen.

Päivystyksestä vastaa Akuutti24. Erikoissairaanhoidosta huolehtivat 40 eri lääketieteellisen erikoisalan asiantuntijat poliklinikoilla ja vuodeosastoilla.

Muuttuneet sisäänkäynnit

Keskussairaalan sisäänkäynnit ovat uudisrakentamisen vuoksi väliaikaisesti siirtyneet. Pääsisäänkäynti on siirtynyt rakennuksen pohjoispuolelle, kulku Hoitajankadun kautta. Päiväkirurgiaan, silmätautien klinikalle, sydänkeskukseen ja fysiatrian poliklinikalle kuljetaan U-siäänkäynnin kautta. Myös parkkitalosta pääsee kulkemaan sairaalarakennukseen yhdyskäytävää pitkin ja Akuutti24:n sisäänkäynti palvelee päivystysasiakkaita jatkossakin normaaliin tapaan.

Oikean bussilinjan ja lähimmän pysäköintialueen valitsemiseksi ja sujuvan asioinnin sairaalan sisällä varmistaaksesi, tarkista potilaskirjeestä mistä ovesta kulkunne sairaalaan on ohjattu.

Lue lisää: Keskussairaalan pääsisäänkäynti siirtyy

Katso video kulkureiteistä ja sisäänkäynneistä

Päijät-Hämeen keskussairaala on Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja seitsemänneksi suurin erikoissairaanhoidon tuottaja.

Vuoden aikana sairaalassa käy noin 120 000 ihmistä.

Keskussairaalassa työskentelee 2 900 ihmistä, joista lääkäreitä 293 ja hoitohenkilökuntaa 1 439.

Sivu päivitetty: 20.2.2020