Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikan avohoidon toimintayksiköt ovat korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka, kuulokeskus ja puheterapiayksikkö. Lisäksi suu- ja leukakirurgian poliklinikka toimii samassa tilakokonaisuudessa.

Korva-, nenä ja kurkkutautien klinikan erikoisosaamisaloina ovat pään ja kaulan alueen kirurgia, laryngologia, rinologia, otologia, allergologia ja audiologia. Lisäksi yksikkömme tekee läheistä yhteistyötä suu- ja leukakirurgian yksikön kanssa.

Keskussairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikka on yksi oman alansa arvostetuimmista erikoissairaanhoidon yksiköistä Suomessa. Klinikkamme on palvellut päijäthämäläisiä potilaita jo yli 40 vuoden ajan. Klinikallamme työskentelee vakituisesti 6 erikoislääkäriä ja 2-3 korvatauteihin erikoistuvaa lääkäriä. Lisäksi yksikössämme vierailee säännöllisesti kansainvälisiä huippuosaajia koulutus- ja tutkimustehtävissä. Yksikkömme toimii yhtenä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreiden runkokoulutuspaikoista Suomessa ja tekee läheistä koulutuksellista ja tutkimuksellista yhteistyötä yliopistosairaaloiden kanssa. Yksikkömme kautta on koulutettu kymmeniä ansioituneita korvalääkäreitä ympäri Suomen.

Klinikkamme on ylpeä saadessaan palvella alueensa potilaita ja tarjota laaja-alaista erikoisosaamistaan myös Etelä- ja Kaakkois-Suomen muille kunnille.

Sivu päivitetty: 13.7.2020