Terveydensuojeluun liittyvät ohjeet löydät tältä sivulta.

 

  1. Kotona sijaitsevan elintarvikehuoneiston ohje
    Päivitetty: 2019-08-16 09:59:11 - application/pdf
  2. Tiedote huoneilman radontilanteesta, radonmittauksista sekä radonista uudis- ja korjausrakentamisessa
    Päivitetty: 2016-02-08 08:55:03 - application/pdf
  3. Elintarvikehuoneistolle asetetut vaatimukset
    Päivitetty: 2016-02-08 13:58:40 - application/pdf
  4. Haettaessa vapautusta vesihuoltoverkostoon liittymisestä ohje
    Päivitetty: 2016-02-08 13:59:20 - application/pdf
  5. Ohje harrastekanojen pitäjälle
    Päivitetty: 2017-04-27 11:24:01 - application/pdf
  6. Pintapuhtausnäytteiden ottaminen Hygicult TPC-menetelmällä
    Päivitetty: 2019-09-13 10:12:18 - application/pdf
  7. Alkuperämaan ilmoittaminen ainesosana käytetystä lihasta
    Päivitetty: 2019-09-13 10:15:51 - application/pdf
  8. Elintarvikkeita käsittelevän työntekijän terveydentilan selvitys
    Päivitetty: 2019-09-20 06:50:59 - application/pdf
  9. Kaivon kunnostusohje
    Päivitetty: 2019-11-14 10:15:47 - application/pdf
  10. Varautuminen koronavirukseen elintarviketyössä
    Päivitetty: 2020-03-12 10:40:55 - application/pdf
  11. Varautuminen koronavirustilanteeseen
    Päivitetty: 2020-03-12 12:55:23 - application/pdf
  12. Elintarvikkeiden tarjoilu ja vähittäismyynti - suosituksia ja huomioitavaa epidemiatilanteessa
    Päivitetty: 2020-03-19 11:51:33 - application/pdf
  13. Elintarvikkeiden kuljetus koronaepidemian aikana
    Päivitetty: 2020-03-25 10:40:54 - application/pdf
Sivu päivitetty: 25.3.2020