Terveydensuojeluun liittyvät ohjeet löydät tältä sivulta.

 

  1. Kotona sijaitsevan elintarvikehuoneiston ohje
    Päivitetty: 2019-08-16 09:59:11 - application/pdf
  2. Tiedote huoneilman radontilanteesta, radonmittauksista sekä radonista uudis- ja korjausrakentamisessa
    Päivitetty: 2016-02-08 08:55:03 - application/pdf
  3. Elintarvikehuoneistolle asetetut vaatimukset
    Päivitetty: 2020-05-14 10:28:21 - application/pdf
  4. Haettaessa vapautusta vesihuoltoverkostoon liittymisestä ohje
    Päivitetty: 2021-02-12 06:54:58 - application/pdf
  5. Pintapuhtausnäytteiden ottaminen Hygicult TPC-menetelmällä
    Päivitetty: 2019-09-13 10:12:18 - application/pdf
  6. Alkuperämaan ilmoittaminen ainesosana käytetystä lihasta
    Päivitetty: 2019-09-13 10:15:51 - application/pdf
  7. Elintarvikkeita käsittelevän työntekijän terveydentilan selvitys
    Päivitetty: 2021-02-12 06:45:56 - application/pdf
  8. Kaivon kunnostusohje
    Päivitetty: 2021-02-12 06:48:52 - application/pdf
  9. Varautuminen koronavirukseen elintarviketyössä
    Päivitetty: 2020-03-12 10:40:55 - application/pdf
  10. Varautuminen koronavirustilanteeseen
    Päivitetty: 2020-03-12 12:55:23 - application/pdf
  11. Elintarvikkeiden tarjoilu ja vähittäismyynti - suosituksia ja huomioitavaa epidemiatilanteessa
    Päivitetty: 2020-03-19 11:51:33 - application/pdf
  12. Elintarvikkeiden kuljetus koronaepidemian aikana
    Päivitetty: 2020-04-17 09:36:52 - application/pdf
  13. Toimintaohjeet tartuntatautien, kuten Covid-19 leviämisen ehkäisemiseksi asumispalvelu- ja hoivakotiyksiköissä
    Päivitetty: 2020-05-12 07:31:28 - application/pdf
Sivu päivitetty: 16.3.2021