SALPAKANKAAN TERVEYSASEMA
Terveystie 2
15870 Hollola

Yhteys hoitajaan sekä hoidontarpeen arviointi

ma–pe klo 8.00–15.00

03 880 2401

Päivystysasioissa suosittelemme yhteydenottoa aamulla klo 8–9. Terveysasemalla on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Tiimimallin aloituksen myötä takaisinsoittopalvelumme on ruuhkainen. Jos olet jo kerran soittanut ja jättänyt takaisinsoittopyynnön, soitamme takaisin, eikä uutta soittoa tarvita.

Salpakankaan terveysasema kartalla

Ajan voi jatkossa peruuttaa tekstiviestillä

Lääkärin tai hoitajan ajanvarauksen voi peruuttaa tekstiviestillä numeroon 044 482 3416. Tekstiviestissä tulee mainita oma nimi, sote-keskus, jossa asioi ja vastaanottoaika. Jos tarvitset uuden ajan perutun tilalle, se käy parhaiten soittamalla sote-keskuksen numeroon.
Vastaanottoaika on peruttava arkipäivänä viimeistään 24 tuntia ennen vastaanottoa, niin välttyy perumatta jääneestä ajasta perittävältä maksulta.

Arvioi oireesi Omaolo -palvelussa

Vaihtoehto soittamiselle tai palveluneuvonnassa asioimiselle on oireiden arviointi Omaolo -palvelussa. Palvelu antaa arvioinnin perusteella suosituksen hoidosta. Tarvittaessa voit lähettää tulokset eteenpäin ammattilaiselle. Käytössä on jo yli 10 yksittäisen oireen tai terveysongelman arviota.

Digihoitaja käsittelee Omaolon kautta tulleita viestejä arkipäivisin klo 8-15 ja vastaa palvelun kautta lähetettyyn oirearvioon viestillä Omaolossa.

Linkki oirearvioihin: https://www.omaolo.fi/

Reseptien uusinta

Reseptien uusintaa voi pyytää Omakannan kautta: https://www.kanta.fi/omakanta

Sivu päivitetty: 4.1.2022