Harjun terveys tuottaa Kärkölän kunnan asukkaiden avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon ja perustason mielenterveyspalvelut. Harjun terveys palvelee asiakkaitaan myös digitaalisesti Päijät-Sote-sovelluksen ja verkkopalvelun kautta. Käytössäsi on mm. lääkärin ja hoitajan etävastaanotto, josta saat apua 24/7. Etävastaanotolla hoidetaan oireita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta.

Sote-keskusten puhelinpalvelussa terveydenhuoltoalan ammattilainen neuvoo ja ohjaa terveyteen sekä sairauteen liittyvissä asioissa. Arvion perusteella saat joko itsehoito-ohjeet tai sinut ohjataan sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolle.

Jos kyseessä on henkeä uhkaava tilanne, ota yhteyttä hätänumeroon 112. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin päivystys on Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä Akuutti24:ssä, soita ensin Päivystysavun numeroon 116117.

Monet puhelinpalvelumme toimivat takaisinsoittoperiaatteella: sinun ei tarvitse jonottaa puhelimessa vaan voit jättää soittopyynnön automaattiin. Omaa terveyttäsi ja laboratoriotuloksia voit seurata myös sähköisesti.

 

Sivu päivitetty: 4.1.2022