Lähiklinikat

Lähiklinikoilla saat kiireellistä ja kiireetöntä terveyden- ja sairaanhoitoa joko lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla. Ota yhteyttä äkillisessä sairaustapauksessa Terveysneuvoon, joka arvioi hoidon tarpeen ja kiireellisyyden.

Itäisellä lähiklinikalla kiireellisen hoidon vastaanotto sairaanhoitajille ja lääkärille toimii ajanvaruksella. Eteläisellä ja Keskustan lähiklinikalla kiireellisen hoidon vastaanotto sairaanhoitajalle ja lääkärille tapahtuu ilman ajanvarausta tulojärjestyksessä.

Pyydämme tulemaan paikalle viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa. Eteläisellä ja Itäisellä lähiklinikalla perjantaisin päivystävän lääkärin vastaanotot alkavat klo 9.30.

Ajanvarausvastaanotto sairaanhoitajalle ja lääkärille Terveysneuvon yhteydenoton kautta tai lähiklinikalla voi asioida myös paikan päällä palveluneuvonnassa ja sähköisesti verkossa.

Lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoajan voit perua myös tekstiviestillä.

Lähiklinikka määräytyy automaattisesti osoitteen mukaan ellet ole toisin valinnut. Oman lähiklinikkasi voit tarkistaa Lahden karttapalvelun aluehausta.

Tapaturmat hoidetaan keskitetysti tapaturmaklinikalla ja murtumien kontrollit ajanvarauksella jälkinäyttöpoliklinikalla.

Sivu päivitetty: 20.8.2019