Psykiatrian rekrytointi

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Toivotamme Sinut tervetulleeksi kehittymään kanssamme!

Meillä on psykiatrialla monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ammattilaiseksi. Voimme yhdessä muokata työnkuvasi mielenkiintoiseksi ja osaamistasi vastaavaksi. Voit edetä urallasi saaden työstäsi kilpailukykyistä korvausta. Sovi työaikasi ja työtahtisi joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Nauti työstäsi!

Vastaamme psykiatrian erikoissairaanhoidosta Lahden alueella Päijät-Hämeessä. Psykiatrian tulosalueeseen kuuluu psykiatrian, nuorisopsykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoisalat. Toimintamme painottuu avohoitoon. Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän psykiatrian tulosalueella työskentelee yli 300 alan ammattilaista Lahdessa, Heinolassa ja Orimattilassa. Sairaansijoja on psykiatriassa 88.

Monipuolisia vaihtoehtoja:

  • Psykiatrian akuuttipalvelut
  • Psykiatrian konsultaatiopalvelut
  • Psykiatrian mielialahäiriöiden palvelulinja
  • Psykiatrian psykoosihoidon palvelulinja
  • Lastenpsykiatrian palvelulinja
  • Nuorisopsykiatrian palvelulinja

Nuorisopsykiatrian ja psykiatrian erikoisalalla voit työskennellä sekä osastolla että avohoidossa. Lastenpsykiatria toimii alueellamme vain polikliinisesti.

Lastenpsykiatria

Lastenpsykiatrian yksikössä toimii kuusi erikoistunutta poliklinikkatiimiä. Moniammatillisten tiimien tuottamat tutkimus- ja hoitoprosessit toteutuvat potilaan kasvuympäristössä ja sairaalan poliklinikalla. Yksikkö tarjoaa hyvin strukturoituja ja myös nopean toiminnan palveluita yhteistyönä lapsen kasvuympäristön verkoston kanssa.

Nuorisopsykiatria

Nuorisopsykiatrian vahvuutena on vuosia ollut hyvä lääkäritilanne sekä dynaaminen, moniammatillisesti osaava henkilökunta. Osastollamme on turvallista aloittaa työskentely kokeneen seniorin välittömässä ohjauksessa. Perehdytämme mielellämme nuoria lääkäreitä erikoisalalle.

Psykiatria

Psykiatria tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä erikoislääkäreille että erikoistuville. Moniammatilliset tiimimme ovat hyvin koulutettuja ja toimintaa kehitetään aktiivisesti kaikissa yksiköissä. Opetusylilääkärin ja ohjaavien senioreiden tukea on hyvin saatavilla.

Kuuden vuoden erikoiskoulutuksesta on mahdollista suorittaa Päijät-Hämeen seudulla poikkeuksena kuuden kuukauden palvelujakso, joka suoritetaan Tampereen yliopistollisessa sairaalassa niillä psykiatrian alueilla, joita Päijät-Hämeessä ei ole.

Erikoistumiseen kuuluvat mm. viikoittaiset opetusseminaarit ja opetusylilääkärimme tekee myös käytännön opetusta osastoilla. Erikoistumisaikana saat kattavan kuvan erityyppistä lääkärin tehtävistä ja erikoistuvien toiveet pyritään huomioimaan esim. työyksiköiden valinnassa. Erikoistuvilla on mahdollisuus tehdä reunapalveluja muilla psykiatrian erikoisaloilla.

Tutkimusmahdollisuudet

Psykiatrian tulosalueella tehdään myös tutkimustyötä. Meneillään on yhteishankkeita sekä keskussairaalan somaattisten erikoisalojen, että Tampereen yliopiston psykiatrian oppiaineen kanssa. Erikoistumaan tulevan lääkärin on mahdollista tulla mukaan näihin hankkeisiin vaikkapa väitöskirjan tekijänä.

Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Lahti sijaitsee keskeisellä paikalla, Helsingistä on matkaa noin 100km ja Tampereelta 120km. Pääkaupunkiseudulta kulkeville lääkäreille sairaala on järjestänyt taksikyydin juna-asemalta sairaalalle pientä omavastuuta vastaan. Sairaalalla on myös vuokrattavana remontoituja ja kalustettuja asuntoja sairaalan vieressä.

Kaupunkikulttuuria järven rannalla ja radan varrella

Lahti on oikea kaupunki, jossa voit nauttia kaupunkikulttuurista ja elämästä ilman ruuhkia ja pitkiä välimatkoja. Jos pitkät työmatkat tökkivät, niin miksi et muuttaisi tänne? Täällä on ylivoimaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen ja laadukkaaseen leppoisteluun.

Tutustu Lahden seutuun Lahti Regionin sivuilla www.lahtiregion.fi.

Palaute sivustosta
Sulje

Anna palautetta sivustosta