Syksyn 2019 haku on päättynyt. Ilmoitamme uudesta oppisopimushausta vuoden 2020 aikana.

Haemme hoivatyöhön innostuneita työntekijöitä opiskelemaan hoiva-avustajaksi oppisopimuksella. Opiskellessasi oppisopimuksella suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopinnot koulussa, kartuttaen ammattiosaamisen ohella tärkeää työkokemusta. Oppisopimusopiskelijoille maksetaan TES:n mukaista palkkaa työssäoloajalta.

Tarjoamme oppisopimuspaikkoja Ikääntyneiden palveluiden ja kuntoutuksen toimialalla. Hoiva-avustaja tutkinnon voit suorittaa meillä eri asumispalveluiden ja kotihoidon yksiköissä, hoiva-alan tehtävissä.

Asumispalveluissa tarjoamme kotiin vietäviä asumispalveluita, tilapäistä ja tuettua asumista sekä palveluasumista ikäihmisten palveluissa. Työ on kuntouttavaa toimintaa, jolla asiakkaita ohjataan elämän askareissa. Kotihoidossa työ on liikkuvaa ja monipuolista. Päivän aikana pääset olemaan mukana asiakkaan arjessa, käyttämään omaa osaamistasi ja oppimaan uutta päivittäin.

Tarjoamme sinulle opiskelusi tueksi moniammatillisen ja osaavan tiimin, hyvän työilmapiirin sekä tilaisuuden kartuttaa ammattiosaamista käytännön työssä.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta hoivatyötä kohtaan, motivaatiota ja oppimisvalmiuksia opiskella tutkinto työn ohella, mahdollisuutta tehdä vuorotyötä sekä hoivatyöhön tarvittavat vuorovaikutustaidot.

Työskentelykielenä meillä on suomi.

Tule meille oppimaan!

Sivu päivitetty: 7.2.2020