Alta löydät tämän hetkiset Kuntarekryn kautta löytyvät keikkayksiköt. Jos sinulla tulee lisää kysyttävää yksiköistä tai keikkatyöstä yleensä, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointi@phhyky.fi. Hakemuksen voit täyttää täällä: https://www.phhyky.fi/fi/toihin-meille/keikkatyo.

Lista päivitetty 21.1.2020.

Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus

Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari

Osasto J12

Osasto J20

Osasto J21

Osasto J22

Osasto J31

Osasto J32

Osasto J41

Osasto J42

Hollolan vuodeosasto

Asumispalveluyksiköt – Lahti

Mukkulan palvelutalo

Jalkarannan palvelutalo

Lepolakoti

Lehtiojan palvelukeskus

Palvelukeskus Onnelanpolku

Timontalo

Linnunlaulu

Asumispalveluyksiköt – Orimattila

Koivikko/Marttila

Erkkilä

Asumispalveluyksiköt – Artjärvi

Artjärven palvelutalo

Asumispalveluyksiköt – Myrskylä

Ryhmäkoti Väinölä

Asumispalveluyksiköt – Pukkila

Onninkodit

Asumispalveluyksiköt – Kausala

Onnela

Salmi-koti, Iitti

Asumispalveluyksiköt – Hartola

Hartola Kotisalo

Asumispalveluyksiköt – Padasjoki

Vispuisto

Pihlajakoti

Asumispalveluyksiköt – Hollola

Onnenkoto

Kotihoito – Lahti

Ahtiala-Mukkula

Asemanseutu

Jalkaranta-Metsäkangas

Keskusta

Möysä

Paavola

Satama

Kotihoito – Muut alueet

Asikkalan kotihoito

Hartolan kotihoito

Hollolan kotihoito

Hämeenkosken kotihoito

Iitin kotihoito

Kärkölän kotihoito

Myrskylän kotihoito

Nastolan kotihoito

Orimattilan kotihoito

Padasjoen kotihoito

Pukkilan ja Myrskylän kotihoito

Perhe- ja sosiaalipalvelut

Vammaispalveluiden asumisyksiköt

Aarrekoti (Hinaajakatu 2, Lahti)

Aarrekoti tarjoaa palveluasumista vaikeavammaisille henkilöille, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua vuorokauden eri aikoina.

Salpakankaan palvelukoti (Sarkatie 1, Lahti)

Salpakankaan palvelukodissa tarjotaan autettua asumista kehitysvammaisille henkilöille ympärivuorokautisesti.

Kilpiäisten palvelukoti (Kilpiäistentie 2, Lahti)

Kilpiäisissä Lahdessa on 4 ryhmäkotia samassa pihapiirissä. Jokaisessa ryhmäkodissa on 5-6 asukashuonetta. Meillä asukkaat saavat ohjausta, tukea ja apua yksilöllisen tarpeensa mukaan ympärivuorokautisesti. Meillä on erityisosaamista ikääntyvien, liikuntavammaisten sekä aistimonivammaisten kehitysvammaisten henkilöiden asumisesta.

Kangaskukkulan palvelukoti (Huvikatu 2, 15240 Lahti)

Kangaskukkulan palvelukoti sijaitsee Lahden Mukkulassa palveluiden läheisyydessä. Olemme kiinteistön 2 kerroksessa ja 28  asukkaalla on viihtyisät omat asunnot ja yhteisiä tiloja käytössään. Meillä asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan ympärivuorokautisesti. Meillä on erityisosaamista ikääntyvien, liikuntavammaisten ja mielenterveyskuntoutujien henkilöiden asumisesta.

Orimattilan yksiköt (Orionkuja 1, Orimattila)

Oriontähti on kehitysvammahuollon ohjattua ja tuettua asumista tarjoava asumisyksikkö. Yksikössä on 10 vakituista asumispaikkaa. Asiakkaat ovat lievästi/ keskiasteisesti kehitysvammaisia, joilla saattaa olla myös mielenterveyden ongelmia.

Asikkalan yksiköt (Kanavatie 11, Vääksy)

Sinivuokossa Vääksyn keskustassa on ryhmäkoteja kaksi, alakerrassa 6 huoneen ryhmäkoti  ja yläkerrassa 8 huoneen ryhmäkoti ja meillä on lisäksi yksi tilapäishoito huone. Meillä asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan ympärivuorokautisesti. Meillä on erityisosaamista ikääntyvien, liikuntavammaisten sekä aistimonivammaisten kehitysvammaisten henkilöiden asumisesta.

Huokotien palvelukoti (Huokotie 3, Lahti)

Huokotien palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille asiakkaille. Huokotiellä on asiakaspaikkoja 36 kpl, joista 2 on varattu lyhytaikaishoitoa varten. Huokotien palvelukodissa henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden; aamuvuoro klo. 7.00-15.00, välivuoro vaihtelee tarpeen mukaan, iltavuoro 13.00-21.00 (satunnaisesti klo. 22.00 asti) ja yövuoro klo. 20.45-7.15.

Timpurintuvan palvelukoti (Timpurintie 6, Lahti)

Timpurintuvan palvelukoti tarjoaa palveluasumista kehitysvammaisille asiakkaille. Timpurintuvan palvelukodilla asiakaspaikkoja on 25 kpl, joista 1 on varattu lyhytaikaishoitoa ja asumisharjoittelua varten. Henkilöstöä on paikalla klo. 7.00-22.00 välisenä aikana; aamuvuoro klo. 7.00-15.00 ja iltavuorot ovat kerroksesta riippuen joko klo. 13.00-21.00 (Valtsu) tai 14.00-22.00 (Osku). Yökierron yksikössä tekee Huokotien yötyöntekijät kerran yössä tai tarpeen mukaan.

Lastensuojelu

Viisikko

Viisikko sijaitsee Hollolan kuntakeskuksessa. Viisikossa on seitsemän paikkainen osasto 15 – 17 -vuotiaille sekä viisi paikkainen osasto psyykkisesti oirehtiville yli 13 -vuotiaille lapsille. Lisäksi Viisikossa on perhekuntoutuspaikka kolmelle perheelle.

Salinkallio

Salinkallio sijaitsee Lahden Launeen kaupunginosassa ja siellä toimii kaksi kuusi paikkaista vastaanotto-osastoa. Toinen osasto on yli 13 –vuotiaille ja toinen alle 13-vuotiaille kiireellisesti sijoitetuille lapsille.

Nikkilä

Nikkilä sijaitsee Lahden Nikkilän kaupunginosassa ja siellä toimii kaksi viisi paikkaista kuntouttavan työn osastoa. Lapset ovat iältään 6-17-vuotiaita. Työtä tehdään tiiviisti koko perheen kanssa.

Terveys- ja sairaanhoitopalvelut

Päijät-Hämeen keskussairaala

Ensihoito

Sivu päivitetty: 21.1.2020