Oletko kiinnostunut lääkärin työstä monien mahdollisuuksien maakunnassa?

Toimimme Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Myrskylässä, Orimattilassa, Padasjoella ja Pukkilassa. Meillä voit työskennellä vaikkapa Lahdessa Päijät-Hämeen keskussairaalassa, eri terveysasemilla tai perusterveydenhuollon ja kuntoutuksen osastoilla Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa. Mielenkiintoisia tehtäviä on myös psykososiaalisissa palveluissa ja kotihoidossa.

Maakunnassamme suurin osa sosiaali- ja terveyspalveluista toimii samassa organisaatiossa, mikä antaa mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan. Meitä hykyläisiä on noin 7000, ja suurena työnantajana pystymme tarjoamaan monia mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoa ja edetä uralla. Valtakunnallisissa vertailuissa olemme sijoittuneet useilla mittareilla maan parhaimmistoon.

Päijät-Hämeessä työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu helpommin kuin suuremmissa kaupungeissa. Meillä on tilaa asua ja hengittää, valitsitpa kaupungin palveluineen tai maaseudun rauhan. Myös asumiskulut ovat selvästi pääkaupunkiseutua edullisemmat.

Lääkärinä Lahden seudulla on hyvät mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan viettämiseen ja laadukkaaseen asumiseen. Urheilua, luontoa ja kulttuuria löytyy jokaiseen makuun. Tarvittaessa matkaat Helsinkiin tai lentokentälle tunnissa ja Tampereelle alle kahdessa tunnissa.

Lääkäreiden avoimet työpaikat Lahden alueella:

Sivu päivitetty: 18.6.2020