Oletko pian yksi meistä?Phsotey_hahmo_0116_02_pieni

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua? Tervetuloa Lahteen Päijät-Hämeen keskussairaalaan (PHKS) sisätautien erikoistuvaksi lääkäriksi tai suorittamaan meille reunoja!

PHKS on maan toiseksi suurin keskussairaala ja kuuluu jatkossakin laajaa päivystystoimintaa tarjoavan 12 sairaalan piiriin. Meillä on edustettuna kaikki sisätautien suppeat alat.

Erikoistumiskoulutukseen kuuluu kierto neljällä sisätautiosastolla (yleissisätaudit +nefrologia, gastroenterologia, kardiologia ja hematologia), päivystyspoliklinikalla, tarkkailuosastolla, sydänvalvonnassa, dialyysiosastolla sekä sisätautien poliklinikalla. Talossa on laaja koulutus/meeting -tarjonta, ja ulkopuolisiin kannustetaan. Myös ulkomaisiin koulutuksiin osallistuminen on mahdollista.

Yliopistot hyväksyvät meiltä palveluina koko runkokoulutuksen (2v 3kk) ajalta. On myös mahdollista jatkaa sisätautien eriytyvää koulutusta sopimuksen mukaan 1-1,5 v (esim. infektiotaudit, kardiologia, nefrologia, hematologia, yleissisätaudit). Sairaalassamme on oma reumatologian professuuri, joten reumatologiassa eriytyvää koulutusta hyväksytään 2,5 v.

Lyhyempiä tai pidempiä pätkiä voidaan sopia tarpeen mukaan. Myös reunakoulutettavat ovat erittäin tervetulleita. Pääsääntöisesti tutkimus- ja perhevapaat ovat myös onnistuneet, palkkaus on kilpailukykyinen ja henkilökohtaiset palkanlisät ovat mahdollisia. Kysy meiltä lisää!

Suppeat alat

  • Munuaiskeskus: ylilääkäri Mari Vilpakka, puh. 044 719 5353, mari.vilpakka@phhyky.fi
  • Infektiosairaudet: ylilääkäri Ville Lehtinen, puh. 044 719 5455, ville.lehtinen@phhyky.fi
  • Hematologia: ylilääkäri Maija Mikkola, puh. 044 719 5730, maija.mikkola@phhyky.fi
  • Endokrinologia: ylilääkäri Vesa Ilvesmäki, puh. 044 719 5741, vesa.ilvesmaki@phhyky.fi
  • Vatsakeskus: ylilääkäri Jyrki Tillonen, puh. 044 719 5814, jyrki.tillonen@phhyky.fi
  • Sydänkeskus: ylilääkäri Tuomas Kerola, puh. 044 482 8300, tuomas.kerola@phhyky.fi
  • Reumatologia: ylilääkäri Markku Kauppi, puh. 044 440 6153, markku.kauppi@phhyky.fi
  • Palliatiivinen poliklinikka: ylilääkäri Tarja Parkkonen, puh. 044 482 8368, tarja.parkkonen1@phhyky.fi

Sisätautien suppeiden alojen amanuenssi- ja kesätyöpaikkakyselyt sisätautien vs. ylilääkäri Perttu Lahtiselle, puh. 044 719 5256, perttu.lahtinen@phhyky.fi

Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Lahti sijaitsee keskeisellä paikalla, Helsingistä on matkaa noin 100km ja Tampereelta 120km. Pääkaupunkiseudulta kulkeville lääkäreille sairaala on järjestänyt taksikyydin juna-asemalta sairaalalle pientä omavastuuta vastaan. Sairaalalla on myös vuokrattavana remontoituja ja kalustettuja asuntoja sairaalan vieressä.

Kaupunkikulttuuria järven rannalla ja radan varrella

Lahti on oikea kaupunki, jossa voit nauttia kaupunkikulttuurista ja elämästä ilman ruuhkia ja pitkiä välimatkoja. Jos pitkät työmatkat tökkivät, niin miksi et muuttaisi tänne? Täällä on ylivoimaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen ja laadukkaaseen leppoisteluun.

Tutustu Lahden seutuun Lahti Regionin sivuilla www.lahtiregion.fi.

Sivu päivitetty: 22.12.2020