Tervetuloa terveyskeskuslääkäriksi

Päijät-Hämeessä on toistakymmentä erikokoista terveysasemaa, joista valita. Voit työskennellä kaupungissa tai maaseututerveyskeskuksessa, ja tehdä monipuolista terveyskeskustyötä tai painottua työssäsi johonkin erikoisalaan.

Lahdessa terveyskeskustyötä on tarjolla useammassa toimipisteessä, uudella pääterveysasemalla keskustassa, lähikliikalla Ahtialassa tai Nastolan terveysasemalla. Vastaanottotyön lisäksi voit työskennellä neuvoloissa ja kouluterveydenhuollossa. Lahden ympäristökuntien terveysasemilla työ on kokonaisvaltaista ja opettavaa. Pienessä terveyskeskuksessa oppii tuntemaan hyvin koko henkilökunnan ja myös potilaat.

Yhteistä meille kaikille on hyvä tuki nuorille lääkäreille, hyvät koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuus tehdä YEK ja osalla erikoisaloista myös kaikki erikoistumispalvelut samalla työnantajalla.

Tule hammaslääkäriksi terveysasemalle!

Meillä voit työskennellä hammaslääkärinä yksittäisellä- tai ryhmävastaanotolla. Suun terveydenhuollossa on yli 200 työntekijää, ja jokaisessa alueemme kunnassa on vastaanottotilat. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja alan oppilaitosten kanssa.

Meillä on mahdollisuus monipuolisiin työnkuviin ja uuden oppimiseen työn ohessa. Toimenkuvat ja työajat voivat vaihdella tarpeiden mukaan. Työmahdollisuuksia on tarjolla opiskelijoille, vastavalmistuneille, erikoistuville tai jo pidempään työtä tehneille.

Sivu päivitetty: 18.6.2020