Opiskele lähihoitajaksi käytännönläheisesti työelämässä!

Meillä on mahdollista suorittaa lähihoitajan tutkinto oppisopimuksella. Haku oli käynnissä 4.7.-25.8.2019, ja saimme hakemuksia ennätysmäärän: 79 kappaletta. Avaamme oppisopimushaun uudestaan myöhemmin, ja ilmoitamme siitä niin nettisivuillamme kuin some-kanavissamme. Pysy siis kuulolla!

Millä toimialoilla voin suorittaa oppisopimuksen?

Tarjoamme oppisopimuspaikkoja Ikääntyneiden palveluiden ja kuntoutuksen sekä Perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialoilla. Lähihoitajan tutkinnon voit suorittaa meillä eri asumispalveluiden ja kotihoidon yksiköissä, hoitoalan tehtävissä. Asumispalveluissa tarjoamme kotiin vietäviä asumispalveluita, tilapäistä ja tuettua asumista sekä palveluasumista niin ikäihmisten kuin vammaisten palveluissa. Työ on kuntouttavaa toimintaa, jolla asiakkaita ohjataan elämän askareissa. Kotihoidossa työ on liikkuvaa ja monipuolista.

Miksi oppisopimus?

Vanha sanonta, tekemällä oppii, pitää paikkansa hoitotyössäkin. Päivän aikana pääset olemaan mukana asiakkaan arjessa, käyttämään omaa osaamistasi ja oppimaan uutta päivittäin. Työ on itsenäistä, mutta ympärilläsi on aina luotettava ja kannustava tiimi. Tarjoamme sinulle opiskelusi tueksi moniammatillisen ja osaavan tiimin, hyvän työilmapiirin sekä tilaisuuden kartuttaa ammattiosaamista käytännön työssä.

Opiskellessasi oppisopimuksella suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopinnot koulussa, kartuttaen ammattiosaamisen ohella tärkeää työkokemusta. Oppisopimusopiskelijana saat TES:n mukaista palkkaa työssäoloajalta. Mahdollisuuksien mukaan, voit myös työllistyä suoraan valmistumisen jälkeen.

Sivu päivitetty: 28.8.2019