Avoimen työpaikan hakeminen on helppoa. Yhdellä tunnuksella voit hakea useita eri paikkoja ja hakemuksesi tiedot säilyy hyvässä säilössä sinulla myös seuraavaan hakemukseen.

Kolme askelta työhakemukseen

  1. Etsi avoimista työpaikoista kiinnostava työtehtävä itsellesi
  2. Täytä hakemuksesi ja lähetä se meille Kuntarekryn kautta. Panosta hakemukseesi – haluamme kuulla sinusta muutakin kuin todistuksia ja titteleitä! Käytännön esimerkit edellisistä töistä auttavat ymmärtämään osaamistasi paljon paremmin.
  3. Rentoudu. Rekrytoiva esimies ottaa sinuun yhteyttä ja pitää sinut ajantasalla. Jos meistä ei ala kuulumaan 30 päivän kuluessa rekrytoinnin päättymisestä, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla rekrytointi@phhyky.fi.

Työpaikan hakeminen

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Hakulomakkeeseen pääset työpaikkailmoituksen ”Hae työpaikkaa” -painikkeen kautta. Eteenpäin pääset kirjautumalla sisään Kuntarekry-tunnuksilla. Jos sinulla ei ole Kuntarekry-tunnuksia, saat luotua ne kätevästi kirjautumissivun ”Uusi hakija” -linkin kautta. Kuntarekry toimii myös puhelimen selaimella, joten voit hakea työtä missä ja milloin vain.

Työhakemuksen muokkaaminen

Voit tallentaa sähköisen hakemuksesi milloin vain ja voit jatkaa sen tekemistä silloin kun se sinulle sopii. Hakemuksen lähettämisen jälkeen pystyt myös muokkaamaan hakemustasi.

Hakemukset ja hakuajat

Sähköisen hakemuksen hakuaika päättyy työpaikkailmoituksessa mainittuna viimeisenä hakupäivänä klo 23.59, ellei toisin mainita. Paperihakemusten on oltava perillä kirjaamossa viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Postitse lähetetyt paperihakemukset lähetetään osoitteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Kirjaamo, Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti. Merkitse kuoreen hakemasi tehtävän tunnus.

Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste

Kuntarekry-ohjelman rekisteriseloste

Kuntarekryn tietosuojaseloste

  1. Päivitetty: -
Sivu päivitetty: 17.6.2019