094Tällä hetkellä Sonja työskentelee keskusleikkausosastolla. Ihan pian kuulemme hänen tämän hetken kuulumiset mutta sitä ennen voit lukea kokemuksia opiskeluajoilta:

Parasta kesätyössä on työn monipuolisuus, opin paljon uutta ja sairaanhoitajaopiskelijana saan sopivasti vastuuta ja tarvittaessa myös tukea, näin kertoo keskussairaalan kirurgian osastoilla 61-62 työskentelevä kesätyöntekijämme Sonja. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien minut on otettu hienosti vastaan, tulooni oli varauduttu, mietitty huolella perehdytys ja ennen kaikkea huolehdittu kuka minua ensimmäiset päivät työhön ja osaston toimintatapoihin opastaa. Työyhteisöön on ollut helppo tulla, täällä tuntuu olevan vain iloisia ihmisiä töissä eikä ole turhaa hierarkiaa ammattiryhmien välillä, työtä tehdään yhdessä. Pisteenä iin päällä on avoin ja helposti lähestyttävä osastonhoitaja, joka on hyvänä tukena työssä.

Harjoittelut
Ennen kesätyötä Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä oli minulle ennestäänkin tuttu useiden harjoitteluiden myötä. Olen ollut peruspalvelukeskus Aavassa Orimattilan terveysaseman vuodeosastolla, keskussairaalassa sekä päiväkirurgiassa että keskolasssa, syksyllä olen menossa teholle ja talvella keskusleikkausosastolle. Tämä on todella monipuolinen työnantaja, harjoittelujen myötä olen nähnyt vain pienen osan kuntayhtymän tarjoamista työmahdollisuuksista. Vinkkinä aloittaville sairaanhoitajaopiskelijoille voinkin sanoa, että kannattaa hakeutua harjoitteluihin mahdollisimman monipuolisesti. Näin näkee eri paikkoja ja löytää itseään eniten kiinnostavan alan.

Tulevaisuus
Hoitotyö tuntuu omalta alalta. Valmistumisen jälkeen haluaisin työskennellä anestesiahoitajana. Päiväkirurgian harjoittelussa pääsin tutustumaan anestesiahoitajan työhön ja se herätti mielenkiintoni. Kesätyöni kirurgian osastolla tukee hyvin tätä tulevaisuuden suunnitelmaani, enkä ole jatko-opintojakaan täysin sulkenut pois. Tämä on kiinnostava ala ja haluan oppia lisää.

 

Tutustu yhtymän avoimiin työpaikkoihin täällä!
Sivu päivitetty: 30.8.2019