Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä järjestää Turvallisuus tutuksi -teemapäivän tiistaina 19.2. kello 9-15. keskussairaalan aulassa. Mukana ovat:

Laadun, asiakas- ja potilasturvallisuuden yksikkö

Tervetuloa keskustelemaan asiakas- ja potilasturvallisuudesta asiantuntijoiden kanssa. Saat vinkkejä turvallisen hoidon ja palvelun toteutumista varten. Lisätietoa http://www.potilaanopas.fi.

Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtaminen

Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtaminen -yksikkö neuvoo ja valmentaa henkilökuntaa toimimaan siten, että työyhteisöt voivat hyvin ja yhtymässä on tyytyväisiä potilaita ja laadukasta palvelua. Työsuojelussa tavoitteena on vähentää työssä esiintyviä vaaroja ja haittoja, ja varmistaa työolojen terveellisyys, turvallisuus ja viihtyvyys. Tule kysymään työhyvinvoinnista ja työsuojelusta. Voit myös pyörittää työhyvinvoinnin onnenpyörää ja voittaa hienoja turvallisuusaiheisia palkintoja.

Matka kohti hyvää työkykyä hanke

Matka kohti hyvää työkykyä- hanke edistää työmatkaliikuntaa. Yhtenä hankkeen teemoista on turvallinen työmatka, josta voit kuulla lisää tapahtumassa. Lisäksi saat tietoa, kuinka työmatkaliikunta edistää fyysistä hyvinvointia ja palautumista.

Liikenneturva

Liikenneturvan kouluttaja esittelee erilaisia liukuesteitä, nastakenkiä ja pitopohjakenkiä. Lisäksi paikalla on törmäyspainovaaka, jonka avulla henkilö pystyy mittamaan, kuinka painavaksi muuttuu 50 km/h nopeudessa tapahtuvassa äkkitörmäyksessä.

Tietosuojatiimi

Tietosuojatiimi osallistuu tietoturvallisuuden kehittämiseen yhtymässä. Tietosuojatiimi vastaa tietosuojaan liittyviin kysymyksiin.

Hyvinvointiyhtymän turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalveluiden tehtävänä on osaltaan kehittää ja ylläpitää Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kokonaisturvallisuutta. Turvallisuuspalvelut vastaa turvallisuuteen liittyviin kysymyksiin.

Hyvinvointiyhtymän rekrytointiyksikkö

Yhtymä rekrytoi viikoittain uusia osaajia monipuolisiin tehtäviin. Turvallisuusnäkökohdat otetaan huomioon kaikessa toiminnassa. Rekrytoinnissa laadukkaan työskentelyn edellytykset varmistetaan jo prosessin alkuvaiheessa mm. huolellisella todistusten, suoritusmerkintöjen ja suositusten tarkistamisella. Lisäksi tarkistuksia tehdään myös keikkalaisille Valviran ohjeistuksen mukaan. Tapahtumassa rekrytointi on esillä kesä- ja keikkatyöaiheilla. Tervetuloa tutustumaan tarjontaan.

Lisätietoja:

Soile Sauranen, työkykykoordinaattori
soile.sauranen@phhyky.fi
044 719 5306

Päivitetty: 15.2.2019