Hyvinvointiyhtymän En jaksa -chat tarjoaa tukea lasten ja nuorten vanhemmille verkossa. Chatissa voi keskustella nimettömästi esimerkiksi lasten kasvatuksesta, parisuhteesta, koronahuolista tai omasta jaksamisesta. On tärkeää, ettei asioita jää miettimään yksin.

Vastaajina En jaksa -chatissa toimivat Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, ja tarkoituksena on ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä perheissä sekä ohjata tukea tarvitsevat perheet tarvittaessa avun piiriin. Chatissa on myös käytössä näkökulmakirjasto, jossa on videoita erilaisiin teemoihin liittyen. Näistä suosituista videoista voi saada apua erilaisten asioiden pohdintaan.

En jaksa -chat löytyy osoitteesta https://enjaksa.fi/ph

Chat on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 9–11, keskiviikkoisin klo 16–18 sekä torstaisin ja perjantaisin klo 12–15. Heinäkuussa aukiolot ovat seuraavat: maanantaina klo 9–11, keskiviikkona klo 16–18 ja perjantaina 12–15.

Lisäksi lasten ja nuorten Onks tää normaalia -chat on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–18 osoitteessa https://normaali.fi/ph/. Heinäkuun ajan chat on suljettu.

Päivitetty: 10.6.2020