Yhtymää edustavat yhteisyrityksen hallituksessa terveystaloustieteen dosentti Markku Pekurinen, kauppaneuvos Timo Laine sekä yhtymän talousjohtaja Antti Niemi.

Mehiläinen on nimennyt hallitukseen julkisten terveyspalveluiden toimialajohtajan Markku Närenevan, lakiasiainjohtaja Sami Kosken ja henkilöstöjohtaja Tatu Tulokkaan.

Markku Pekurinen toimi yhteisyrityksen valmistelussa asiantuntijana erityisesti kannustinjärjestelmän kehittämisessä. Hän on aiemmin ollut kehittämässä terveydenhuollon sopimusjärjestelmiä muun muassa Pirkanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lisäksi hän on ollut ideoimassa alueellista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamista Sosterin ja Eksoten syntyaikoina ja kehittämässä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Jonottamatta hoitoon -aloitetta, joka etsi ratkaisua avosairaanhoidon saatavuusongelmiin.  Viimeisimmäksi Pekurinen on työskennellyt THL:ssä johtajana ja tutkimusprofessorina.

Varatuomari, eMBA Timo Laine on entinen Päijät-Hämeen osuuspankin toimitusjohtaja, joka on tehnyt työuransa OP:ssä useissa eri johtotehtävissä.

Kauppatieteiden maisteri Antti Niemi on työskennellyt marraskuusta 2019 hyvinvointiyhtymän talousjohtajana. Hän siirtyi yhtymään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen va. hallintojohtajan tehtävästä.

Lääketieteen lisensiaatti, yleislääketieteen erikoislääkäri Markku Näreneva on toiminut yli 15 vuotta tuottamassa, kehittämässä ja johtamassa julkisia terveyspalveluita. Näreneva on työskennellyt Mehiläisessä vuodesta 2005.

Varatuomari Sami Koskella on pitkä kokemus Mehiläisen lakiasiainjohtajana, ja hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Kemiralla.

Kauppatieteiden maisteri, upseeri Tatu Tulokkaalla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan-, henkilöstö- ja taloushallinnon johtotehtävistä muun muassa Diacorilla, Finnairilla sekä Silta Oy:llä.

Yhteisyrityksen nimeksi ehdotettava Harjun terveys oy valittiin yleisölle avoimella nimikilpailulla. Ehdotuksia kilpailuun tuli yhteensä 482.

Päivitetty: 28.9.2020