Heinämaantien ja Kirvun hammashoitoloiden toiminnat siirretään terveysasemalle, jossa Artjärven yksikkö on palvellut jo viime vuodesta lähtien. Nykyisissä tiloissa Orimattilassa toimintaansa jatkaa Jokivarrenkoulun hammashoitola.

– Uusituissa tiloissa voimme joustavasti palvella enemmän asiakkaita monihuone- ja kerralla kuntoon -hoitojen avulla. Moniammatillinen yhteistyö paranee konsultoinnin helpottuessa, kun henkilöstö on yhteisissä tiloissa, kertoo vastaava hammaslääkäri Jaana Kuosa.

Uudet tilat mahdollistavat yhtenäisesti varustetut hoitohuoneet, jolloin henkilöstön aikaa säästyy. Hampaiston ja leukojen PTG-röntgenkuvaus onnistuu usein myös samalla käynnillä.

Asiakkaiden helpompi asioida esteettömissä tiloissa

Hammashoitolaan on huonokuntoisenkin helpompi päästä kuin entisiin tiloihin. Tilat ovat yhdessä kerroksessa ja esteettömyys on huomioitu. Lisäksi lääkäri- ja laboratoriokäynteihin voi muuton jälkeen paremmin yhdistää suuhygienisti- tai hammaslääkärikäynnin. Yhteistyö terveysaseman osastojen ja muiden toimintojen kanssa helpottuu.

Hammashoitoyksiköiden ja -kalusteiden siirron takia joudumme supistamaan loppuvuoden toimintaa. Joulukuun aikana ohjaamme hammashoitoa tarvitsevat asiakkaat Myrskylän, Pukkilan, Jokivarren ja Lahden Launeen hammashoitoloihin.

Orimattilan terveysaseman sisäänkäynnin ilmoittautumistiski
Orimattilan terveysasemalla hammashoidon palvelut ovat esteettömästi käytettävissä.
Päivitetty: 3.9.2019