Verson tapahtumat

Osaaminen, kokemukset ja näkemykset tuottavat arvoa myös muille kun niitä jaetaan. Haluamme edistää vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta järjestämällä yhteisiä foorumeita ammattilaisille.

Tähän tapahtumakalenteriin on koottu kaikki meidän tulevat Aamu- ja päiväkahvit sekä koulutukset. Tervetuloa mukaan!

Avaa tästä: materiaalipankki

 

Aamu- ja päiväkahvit

 

Sosiaaliasiamiesten aamukahvit

Haluatko kuulla ja keskustella ajankohtaisista sosiaalihuoltoa koskevista aiheista? Siihen on mahdollisuus Verson sosiaaliasiamiesten järjestämillä aamukahveilla, joihin voi osallistua Teamsin kautta omalta tietokoneelta tai puhelimelta.

Aamukahvit ovat tarkoitettu Päijät-Hämeen ja Itä-Uudenmaan alueiden sosiaalialan työntekijöille. Kahveilla sosiaaliasiamiehet pitävät aluksi pienen alustuksen ennalta valitusta aiheesta. Alustukset koostuvat valvontaviranomaisten ja tuomioistuinten aiheeseen liittyvistä ratkaisuista. Alustuksen jälkeen on mahdollisuus käydä aiheesta vapaamuotoista keskustelua. Ei ennakkoilmoittautumista. Kahveilla esitetty diamateriaali löytyy yllä olevasta materiaalipankista.

Syksyn 2021 aamukahvitilaisuudet:

Ota yhteyttä, jos on kysyttävää.

sosiaali- ja potilasasiamies Salla Ritala, salla.ritala@phhyky.fi

sosiaaliasiamies Tarja Laukkanen, tarja.laukkanen@phhyky.fi

 

Työkykyhankkeen Kumppanuuskahvit

Hei sinä ammattilainen, yhteistyökumppani, työkyvyn tuen ja tuetun työllistämisen teemoista kiinnostunut. Tule verkostoitumaan, juttelemaan, kysymään, kuulemaan tai konsultoimaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa: Kumppanuuskahvit

Ota yhteyttä, jos on kysyttävää.

Projektipäällikkö Susanna Holopainen, susanna.holopainen@phhyky.fi

 

Työkykyhankkeen KuumaLinja

Infoa ja ajatustenvaihtoa työkyky-teemoista arjen avuksi terveydenhuollon ammattilaisille. Ohjelmassa alustus ja keskusteltua ennalta valitusta aiheesta. Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki Lisätietoa: KuumaLinja

  • 6.8.2021 klo 12.00-13.30 Työkyvyn arvioinnin toistuvat haasteet
  • 3.9.2021 klo 12.00-12.30 Kelan kiemurat 
  • 1.10.2021 klo 12.00-12.30 Usein kysytyt kysymykset – Q&A
  • 6.11.2021 klo 12.00-12.30 Sosiaalityö terveydenhuollon tukena

Ota yhteyttä, jos on kysyttävää.

Projektipäällikkö Susanna Holopainen, susanna.holopainen@phhyky.fi

 

Koulutukset

 

Pe 12.11.2021 klo 8.30-12.00 Sosiaalihuollon asiakkaan asema ja oikeudet (koulutus suunnattu viranhaltijoille/hallintopäätöksiä työssään tekeville)

Koulutus on tarkoitettu Sosiaalialan osaamiskeskus Verson toimialueen eli Päijät-Hämeen ja Itä-Uudenmaan kuntien ja kuntayhtymän sosiaalialan henkilöstölle ja erityisesti niille työntekijöille, jotka toimivat viranomaisen roolissa ja tekevät työssään hallintopäätöksiä (samasta aiheesta järjestetään lokakuussa erityisesti palvelutuotannon työntekijöille suunnattu koulutus).

Koulutus on maksuton. Kouluttajina toimivat Verson sosiaaliasiamiehet. Toteutus Teamsilla. Ilmoittautuminen viimeistään 10.11.2021 tästä: ilmoittautuminen

Järjestäjät: sosiaali- ja potilasasiamies Salla Ritala ja sosiaaliasiamies Tarja Laukkanen. Ota yhteyttä, jos asiasta herää kysyttävää.

Sivu päivitetty: 18.10.2021