Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän uusi hallitus tarttui työhönsä ripeästi. Ensimmäinen kokous pidettiin eilen, vain viikko hallituksen nimityksen jälkeen.

Hallituksen aloittaminen selkiyttää hyvinvointiyhtymän valmistelua. Hallitus ja yhtymän valtuusto ovat nyt ainoat päätösvaltaiset elimet. Aiemmin linjauksia valmisteli myös yhtymän jäsenkuntien kuntajohtajista koottu työvaliokunta.

Puheenjohtajana uudistuvan yhtymän hallituksessa toimii Francis McCarron ja varapuheenjohtajana Kari Lempinen. Heidän henkilökohtaiset varajäsenensä ovat Terttu Pohjolainen ja Sanna Mäkinen.

Varsinaisia hallituksen jäseniä ovat Riitta Karjalainen, Kari Sulonen, Toini Louekoski-Huttunen, Martti Mäkelä ja Tarja Tornio. Heidän varajäseniään ovat Vesa Järvinen, Ilkka Jaakkola, Martti Aslamaa, Maarit Tuomi ja Seppo Lehtinen.

 

Tiivis tahti 

Uusi hallitus kokoustaa tiiviiseen tahtiin, pääsääntöisesti kerran viikossa. Perinteisesti hallitus on kokoontunut kerran kuussa.

Esittelijänä hallituksen kokouksissa toimii toimitusjohtaja. Kun muutosjohtajan virkaan valittu on aloittanut työnsä, hänen esittelyvastuulleen siirtyvät yhtymän uudistamiseen ja toiminnallisiin muutoksiin liittyvät asiat.

Tavoitteena on, että muutosjohtaja aloittaisi virassaan lokakuun alusta.

Tutustu ensi maanantain hallituksen kokouksen esityslistaan

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Timo Louna,  044 719 5505

Hallituksen puheenjohtaja Francis McCarron, 040 510 4053

Hallituksen varapuheenjohtaja Kari Lempinen, 0400 800 657

Päivitetty: 20.9.2016